My second baby week progress.

pregnancy due date

Monday, March 7, 2011

Attention kepada follower blog bmydania.blogspot @ AIMI SYAZWANI @ When the heart speaks...

Kat sini aku nak bitau korang seme yang blog kawan baek aku dah hilang. Uwaaa aku turut bersedih. Eh kalo korang tak ingat or tak perasan yang mane 1, ni ade banner GA dia. Ramai jugak yang join GA ni kan. 


Dah kenal sape? Wuuuu sian dia tau. Dia sangat3 sedih & terkilan tu. Kalo benda ni terjadi pada aku tah cemane la kan. Aku yang pemalas ni memang dah takkan wat blog dah rasanya. Tapi kawan baek aku yang tabah ni dah wat blog baru kejap tadi. Bukan ape, dia ada entri yang perlu di update sebenarnye. Pasal hadiah GA dia aritu. Ramai yang tertanya2 hadiah apa yang pemenang GA tu dapat. Okeh ni link blog baru dia. 


Eh kalo korang ada cara nak solve problem dia, tolong la dia k. Dia sayang sangat kat blog yang hilang tu. Kalo korang pon kompom sayang kan. T__T

Sabar ye aemy. :(

11 komentar:

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

cik haa bole bagi user name kwn cik haa tu tak?

saya akan cube seacrh melalui kata kunci name user kat blog lame kwn cik haa tu nnti...plz respond kat blog iyer..

Haa Fakihah said... BALAS

tenkiuuu, nti ha bg k. :)))))

Aimi Syazwani said... BALAS

Thanks Haa for this entry! ♥

Haa Fakihah said... BALAS

@Aimi Syazwani : xde hal kwn baek. :) love u!

mcjust.lol said... BALAS

kalau tak nak bgi hilang kena export blog..tgk kat setting

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

emm cik haa,saya dh detech kat cache gugel...blog tu wujud lagi..

http://bmydania.blogspot.com/

kwn cik haa sblm sign out aritu ade usik2 ape tak bhgian setting blog?

---------------
This is Google's cache of http://www.blogger.com/profile/07358861194248874335. It is a snapshot of the page as it appeared on 28 Feb 2011 23:33:40 GMT. The current page could have changed in the meantime. Learn more

Text-only version
These search terms are highlighted: aimi syazwani
----------------

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

emm..cik haa ti pesan kawan awk check email kat yahoo.com iyer..

-------------
We've sent you an email message with login instructions for your blog at http://bmydania.blogspot.com/ . Email was sent to your yahoo.com account.

If the email from this page doesn't seem to arrive, you should check your Spam folder in case the message was misrouted. Please make sure that your INBOX is not full so that this message does not bounce.

If the email still doesn't arrive within 30 minutes, or if you experience any other problems, please contact Blogger Support.
---------------
Daa.:p

aanie said... BALAS

haa..lamanya x update!!

sedihnya..cmne bleh hilang ni??sy xtau la nak solve problem tu cmne....

Haa Fakihah said... BALAS

@mcjust.lol : aja la aku jah. :(

Haa Fakihah said... BALAS

@aanie : hee akak sy bulan lps alahan je. pastuh xde mood lnsg nk update blog. entri bulan feb ade bape kerat je. hehe. xtau la kak cemane leh ilang. sian kan. :(

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad : oo yeke bang. k nti sy suh dia check mail. :) tenkiuuuu.

Nak saya terjah?