My second baby week progress.

pregnancy due date

Monday, March 7, 2011

Bulan lepas aku sangat malas

Merujuk pada bulan Februari yang lalu aku memang sangat malas. Eh bukannya malas sangat sebenarnya. Bila dah dapat tau peknen tu, alahan makin menjadi-jadi lorrr.. Makan ape pon takleh masuk. Minum ape pon kua balik. Setitik air pon leh wat aku rase pening. Teruk jugak la sampai badan pun dah susut. 

Sian si Yapi, papa la yang uruskan dia sebab mama nye dah tak larat kan. Masak memasak semua papa settle. Selalunya balik tengahari terus makan je, tapi ni tak dia la yang kena masak, dia yang makan. Dah aku pun takleh makan kan. Dalam masa 3 minggu alahan teruk tu kami banyak kua makan kat lua. Hehe. 

Entri2 dalam draft pon dah basi. Ada yang aku tuleh sekerat tapi maleh nak publish. Takde mood. Online pon malas. Tapi sekarang Alhamdulillah aku dah ok. Makan dah boleh dah. Tapi ikut selera la. Masa peknen yang sulung asek nak nasik lemak pagi je, kali ni nak nasik lemak malam. Tiap tiap malam nak. Wajib. :P

Eh tapi skang aku dah rajin. Dah masuk bulan Mac neh. Rajin dah membelek n berblogwalking. Tengok entri bulan Feb yg ada bape kerat tuh, masyaallah malasnya aku. Sekarang tidak lagiiii.. :DD

Tengok ni hah blog aku dah ada baby ticker. 




Kat FB pulak dah ada baby week progress. :DD



Aaa rajin kan aku. Heheh. Aku baru ada semangat balik nak membelek. Woooo hampir lupa nak update yang ;

25 February - its my 23rd birthday. !!

4 Mac - my baby Yapie 2nd birthday. !!

Hari jumaat ni baru nak celeb besday Yapi. :)

6 komentar:

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

apepun slmt ari wanita utk cik haa..

ps:-dah info kat kwn cik haa psl kes smlm tu?

Ain Atika Zailani (PAL) said... BALAS

laahhhh jangan malass...kena rajin...saya pon dah start malas tak bolehh kena rajinn...kena....

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad : tenkiuu bang. hee dh inform dh. dia x on9 lg tu. nti pape hal ha inform k. :)

Haa Fakihah said... BALAS

@Ain Atika Zailani (PAL) : hee peknen kedua ni tak malas dh. yg malas tu sebab alahan je. skg dh ok. :)

aanie said... BALAS

happy birthday yapie!!!!

Mama Kembar 3 said... BALAS

hopefully not too late to wish u & yapie happy belated birthday!

and congrats too for your 2nd pregnancy. moga moga happy & sihat sepanjang peknen ni :-)

Nak saya terjah?