My second baby week progress.

pregnancy due date

Thursday, July 22, 2010

Photoshoot

Dah lama gak photoshoot ni. Dua minggu lepas. Kat Tesco KB ada wat photoshoot untuk pertandingan baby comei. Saja saja je la aku join. Syarat nak join kena shopping RM50 dan keatas rasanya. Kena bagi resit. Resit kat tangan aku pulak masa tuh melebihi dari syarat tu. Join jela. 

Ye r Mat Yapiy takde lagi gambar photoshoot. Umur pn dah setahun lebih. Nak la jugak gambar yang di ambik oleh photographer kan. Nk harapkan g amek kat studio bila lah kan. 

cakk!! papa....
gigi dah banyakk.
ummahhh!! 
bagi ball baru nak sengeh. hehe.
Yapiy ni senang je nak snap gambar. Naseb dia suka sengeh je. Panggil nama cket n suh dia tunjuk gg, aa dia sengeh la. Pastu suh dia cakap cakkk!!! Heheh. Mama n papa dah macam pasukan sorak dah belakang camera. 

Selalu kat umah pn kalau nak snap gmbar dia ngan kamera fon, letak je depan muka dia, dia sengeh la. Siap senget kepala lagi. Hehe.


p/s : fotogedik.

4 komentar:

mcjust.lol said... BALAS

yapiy!!

Haa Fakihah said... BALAS

mujahhh!!

it's about Me and You said... BALAS

olololo..comelnyooo.
part wat mujur muncung tu comel
hehe

Haa Fakihah said... BALAS

hehe. suko benar wak gtu. ralik2 maen gak muncung.

Nak saya terjah?