My second baby week progress.

pregnancy due date

Friday, May 21, 2010

Get started!!

Assalamualaikum.

Actually aku tak penah terfikir nk ade blog sendiri. Aku rasakan yang life aku ni xde r happening macam orang laen. Bese je. So kalo aku wat blog pon xde yang interesting untuk di stori kn. hehe. 

Tp ade la pada satu hari, sorang kawan aku bagi aku peransang untuk aku wat blog sendiri. Aku dah cakap kat dia yang life aku ni x sehappy life dia. Then dia cakap kat aku, "just story about ur life! ur son n ur husband is ur happiness! we should share our happiness. why not?" Baru lah aku sedar hidup aku sebenarnye dah perfect! Mempunyai seorang suami yang penyayang dan ank yang comel adalah keindahan dan kebahagiaan dalam hidup aku. Thanxs 4 my fren.

 i love u aimi syazwani.

Insyaallah aku akan berusaha mengupdate blog aku dari semase ke semase. Buat mase sekarang, im still learning about being blogger. Selame ni aku just bace je blog2 orang. Hehe. Ok i'll update my blog soon! Wait yaa!!

p/s : buah cempedak di lua pagar, amek galah tolong jolokkan, sy budak br belajar, kalo salah tolong jolokkan untuk sy. :))



2 komentar:

AIMI SYAZWANI said... BALAS

welcome! ehe! finally u got ur own blog huh? rajin update okeh? nk baca slalu kisah afy! ehheee.. kiss dia utk amy! mmuuuaaahhh! ;D

Haa Fakihah said... BALAS

ehee. malu r. xpandai nk wt blog. :DD

aemy punye psl la ni. xpsl2 arini dh ade blog. hahah. k ha akn cube update blog sekerap mungkin. hehe. xde la bosan sgt dk umh. :DD

kiss dania 4 me!!!! hehe.

Nak saya terjah?