My second baby week progress.

pregnancy due date

Thursday, December 23, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Tag from my lovely fren : Aimi Syazwani.

Mama Kembar 3 buat 1st giveaway sempena ulangtahun perkahwinan yang ke-6. For sure la aku join kan. Sebab aku selalu folow latest entri belog Mama Kembar 3 ni. Antara entri yang aku suke bace Detik Kelahiran Si Kembar 3. Aku pulak yang terasa ape yang mama tu stori. Feel lebih tau. Terharu sakit happy geli seme ade. Tak caye try bace. :D

Hadiahnye GA ni pon wow!! Ada rezeki ade la kan. Ok pade sape2 yang nak join rujuk SINI ye! Mengikut syarat aku kena tag 3 orang. 

Aku tag : 



*Semoga Mama & Papa si Kembar 3 bahagia berkekalan sehingga ke akhir hayat. Happy Anniversary!*




p/s : bile agaknye nak buat my 1st GA. 

2 komentar:

Mama Kembar 3 said... BALAS

salam haa. thanks sbb sudi join @ good luck! :-)

Haa Fakihah said... BALAS

@Mama Kembar 3 : same3 kak. :)

Nak saya terjah?