My second baby week progress.

pregnancy due date

Thursday, December 23, 2010

Contest Si Manjaku Comel



Join contest pulak! Ni contest kedua anjuran Mashimalo's Heart sempena baby comei diorang Muhammad Ar-Rayyan dah botak & sempena nuffnang dorang meningkat! Kaya la kauuuuuu!! (dialog upin ipin) Hehee.

Ahmad Hafiy Muayyad bin Ahmad Hafizuddin
1 Tahun 10 Bulan

Ok kenape aku buh gambar ni? Ehh korang tak tanye eh? Iskk iskk sob sobb.. Takpela nak bitau jugak nape aku buh gambar ni. Sebabnye ni pic Yapiee yang latest di captured oleh my adik. Memang agak selekeh dah Yapiee time neh sebabnye kitorang baru balik dari sekolah adik aku g amek result PMR. Dia tanak bukak baju. So button atas je yang sempat di bukak dia dah cabutttt larikkk. 

Hadiah contest neh masih lagi di selubungi misterious! Jengjengjenggg!!

Okeh nak tag 5 orang :
Sesape yang nak join, sila ke SINI k. Cepat3 !! Sebab tarikh tutupnye esok! Kul 0230 pm!

8 komentar:

aanie said... BALAS

oo...tag aanie ek..ok, nanti buat...kena cari gmbr baby yg paling comel la..

Haa Fakihah said... BALAS

@aanie : ehee ok aanie! carik yg cute mute cumel lomel!! hehehe.

mcjust.lol said... BALAS

ejah yg ambik gamba tuuuuuuu... hahahahaha!!

nza said... BALAS

salam.....
gud luck!!!!

Haa Fakihah said... BALAS

@mcjust.lol : mu yg amek ke? patotla tak lawa. haha.

Haa Fakihah said... BALAS

@nza : salam. thnxs. :DDD

cik ETTY said... BALAS

eheks.afiy pown da bsa doh.
encemnye ank spupu ku ;)

wahida said... BALAS

comelnya anak awak...
salam kenal dan salam ziarah, saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

Nak saya terjah?