My second baby week progress.

pregnancy due date

Monday, January 3, 2011

Duhai Memey, duhai Norman Hakim


Tak insap lagi gamaknya dorang ni ye. Malas aku nak komen ape ape kat sini sebenarnya. Tapi aduhaiii yang si laki ni anak dah besar dah sekolah dah pun. Lagak macam takde tanggungjawab. Bapak pon tak betul jalan lagi cemane la nak didik anak. Yang si tunang nya dah kena sekali dulu pon tak serik. Kes dulu belom setel wat hal lagik. Naseb la abby ni bertanggungjawab. Semua anak dia jaga. Mane nak harapkan orang yang reti nak enjoy tu. Kalo aku jadi abby aku call jais je terus. Baru padan muka. Cheitt podaah! Kesian betul kat abby. Nauzubillah. Mintak aku dan keluarga dijauhkan dari perkara macam ni. 


32 komentar:

Ujang9897 said... BALAS

adoiyai..kawin jer la cpt

mcjust.lol said... BALAS

whore + bitch + slut

= pompuan tuh.

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : tu la kann. nampak gatal sgt dh tu. dr wt tunang besar2an tu baek kawen je.

Haa Fakihah said... BALAS

@mcjust.lol : murahan. dhla merampas. sbr jelahh.

Izan Ishak said... BALAS

kalau dah nama pelakon kan. seumur hidup pon dok berlakon baik dpan org je. hakikatnya.... sambunglah sendiri..

aanie said... BALAS

eii, x malunya...dah kena sekali..tak serik2 gak lagi..
nak mtk share...:)

Haa Fakihah said... BALAS

@Izan Ishak : huu tula kak. kita yg pompuan dh berkawen ni sakit ati kann ngn pompuan jenis cmni.

Haa Fakihah said... BALAS

@aanie: ehee silakan mama adam. :)

~hidayah~ said... BALAS

salam perkenalan... nice blog ...

ardinihumaira said... BALAS

uiskk terkujat dni baca.. nak g ngendap jap...

eelobor said... BALAS

hanya simpati jer lah boleh di katakan

Haa Fakihah said... BALAS

@~hidayah~ : salamm. thnxs. :)

Haa Fakihah said... BALAS

@ardinihumaira : haa pon terkujat!

Haa Fakihah said... BALAS

@eelobor : yupp sgt3 simpati.

Ummi Eisya said... BALAS

kawen jela..tak yah nak tunggu lagi..senang..dok sekatil pun boleh..hihii

Haa Fakihah said... BALAS

@Ummi Eisya : aa itulah. xde org nk kesah dh. kawen jela kann. hehe.

Aku Ibu Muda said... BALAS

hurm... kesian anak-anak.

Contest: Saya Nak Shawl Ini & Entry Terkini: Berbagi Suami (Read: Berkongsi Suami)

Haa Fakihah said... BALAS

@Aku Ibu Muda : aah sian anak2. dhla dh sekolah. kwn2 ejek kang malu je. :(

Hanis Azla said... BALAS

aduhai.. x sudah2 lg buat perangai yer..

Haa Fakihah said... BALAS

@Hanis Azlaitu ler kak. x serik2.

anakibu said... BALAS

dunia artis ....mcm2 kiter mampu ketawa melihat kebodohan mereka....

**sHiKinn** said... BALAS

tak suka rr memey..perasan cun..

sweethOneY said... BALAS

kan2 dorang ni. x abis222

Haa Fakihah said... BALAS

@anakibu : hemm itulah. dh tua x abes nk enjoy.

Haa Fakihah said... BALAS

@**sHiKinn** : sy pon x suka kak. perampas!

Haa Fakihah said... BALAS

@sweethOneY : dh kawen br abes wt maksiat. hehe.

Redbloodsnow said... BALAS

menyampah kan kat memey. klo zie jd abby pun...surenya zie x akan maafkan memey n norman. sampai mati x akan maafkan kot.

zie jenis yg pendendam...wahhh, ceaa. hehe

Haa Fakihah said... BALAS

@Redbloodsnow : sape2 pon takkan maaf kan kalo org dh wt kite cmtu. ha pon same. :)

... said... BALAS

as salam..
ish2..samapia macam tu sekali.dikira bersubahat tu..
adoi

Haa Fakihah said... BALAS

@... : tanak msuk cmpur tp otomatiknye kire subahat la kan. hemm.

odah + one = odahone said... BALAS

hate memey! love abby abadi selamanya!

Haa Fakihah said... BALAS

@odah one = odahone : same lah!

Nak saya terjah?