My second baby week progress.

pregnancy due date

Sunday, January 16, 2011

Suamiku bikin aku terharuuuuu


Video ni dah lama dia buat. Eh video ke? Ahh bantai je lah. Walaupon sekerat je tapi cukup menyentuh hati. Hehe. Airmata hampir menitis di saat pertama kali aku view video ni. Aku jumpa lam phone dia. 

Aku tak sangka betul dia akan buat benda camni. Yela laki mak ni nyah bukan jenis romentika de amourrr. Jenis yang ada sense of humour. Keje nak melawak je. Dulu masa zaman kapel kapel ada r jgk lomentik dia. Skang dah kawen nak cakap i labiuuu pon ade yang termuntah dua-dua kang! Haha. Dia sangat best! He's my real mr right! Tak salah lagi. Terbaik. Sekepala sehati sejiwa sekatil sebantal! Ngam ngam soiii. :D

Walaupon susunan gambar nye tunggang langgang, tetap sweet di hati saya. Ngehngeh. Maaf kalo ada yang menSampah k. Gambar-gambar dalam klip tu himpunan gambar dari zaman kapel, baru kawen, zaman honeyymon & zaman sudah beranak pinak. Heh macam ramai sangat anak kau! Hee. Okeh terima kasih kerana sudi melayan.


"Alhamdulillah syukur, Allah SWT kurniakan jodoh
 yang terbaik untukku. :)"


Percayalah DIA dah tentukan jodoh yang terbaek untuk korang.

13 komentar:

Liquid said... BALAS

fuisyoo jeles jeles hee

Haa Fakihah said... BALAS

@Liquid : alaa cik liquid pon akan berbini gak nti. hehe. :D

mcjust.lol said... BALAS

xleh tgk video :/

Haa Fakihah said... BALAS

@mcjust.lol : tenet mu selow kot! :(

Ujang9897 said... BALAS

ala tak dpt nk tgk video..pc nie bengong..

Aya^Yaya said... BALAS

deki wess..ahaha

FarhanaFabulous said... BALAS

sweet..hehe..following yaww !

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : lor yekeee. xpe2 next time cube lg. hehe.

Haa Fakihah said... BALAS

@Aya^Yaya : hehe g suh makshah wk nuhh.

Haa Fakihah said... BALAS

@FarhanaFabulous : thnxs farhanaa. :)))

Haa Fakihah said... BALAS

@FarhanaFabulous : thnxs farhanaa. :)))

Amni said... BALAS

sweet la kak.. bila tak sangka dia akan buat macam tu la buat kita terharu.. hehehe

Haa Fakihah said... BALAS

heehe aah terharu sgt!!

Nak saya terjah?