My second baby week progress.

pregnancy due date

Sunday, January 2, 2011

Aku dah pakai shawl

Hoorayy! Hepi lah aku, arini aku dah berjaya pakai shawl. Kalo korang penah bace entri aku yang Teringin nak pakai shawl tu, for sure korang tau kenapa aku hepi sangat kan. Yelah before dis aku takde keyakinan lansung nak pakai shawl. Yelah korang pon tau kenapa kann. 


Tada !!

Tenkiuuuu sangat3 pada bestie kesayangan aku (kenal dekat myspace 2 years ago)  Natasha Che Rahim yang banyak bagi aku keyakinan untuk pakai shawl neh. (hamboih macam la nak g perang!) Bukan setakat bagi keyakinan kat aku tapi siap bagi shawl lagi. Aku tau sangat, dia takut aku tak g beli sebab siyes aku memang tak yakin dan tak terasa nak beli. 

Dia bagi 2 shawl dan 2 inner. Shawl kaler grey yg ni & biru. Inner pulak kaler merah ni & grey. Inner tu siap yang dah tetas tetas tu. Tu pasai inner aku muncung baek punya. Semua dia yang ajar. Siap suh aku buang seme tudung awning aku. Aaaa mendalam tuu. Tak sia-sia hang out ngan dia semalam. 

Walaupon muka macam nampak gedabak, tapi aku confident la. Siap boleh g amek gambar pasport ngan pakai shawl ni. Tak tau la ape hasilnya. Tapi sian budak yang tolong snap gambar tu, bape kali snap baru aku puas hati. Sori dik. (akak dah mintak maaf kan tadi.. grrrr!!)

Btw, mr. asben yang before dis tak suka shawl shawl neh takde pulak dia kata ape tengok aku pakai tadi. Suke la tu, tapi tanak cakap. Sy cantik kan yang?? Ngeeee.. Pang!!! Kene lempang. Perasan la kauuu. 

p/s : tahun baru, imej baru. (imej baru laa sangattt.. macam bes!) 

26 komentar:

mcjust.lol said... BALAS

haaa kan ejah oyak doh shawl2 ni comey. wekkkk dulu beci!

Haa Fakihah said... BALAS

@mcjust.lol : agagagga! mu pon same la dlu kutuk tudung awning. aku pon dh terkena atas dahi. pek!

AIMI SYAZWANI said... BALAS

cantik pakai shawl.! hhheeee ;))

Izan Ishak said... BALAS

haa...memang cantik!
en husband saje je tak nak puji tu sbb cun sangat agaknya...

Nurrain Elfrisha said... BALAS

hah
kan cantik tu.
;)

efa fairuz said... BALAS

ngehngehngehhh..

jeles! bwekk!

Haa Fakihah said... BALAS

@efa fairuz : mu try la kak. meh aku aja. aagaggggaga. :P

Haa Fakihah said... BALAS

@AIMI SYAZWANI : heee. thnxs. nti g kl nk sambar shawl amy. :D

Haa Fakihah said... BALAS

@Izan Ishak : aa tulaa. dia trgamam agknyee. hehe. thnxs.

Haa Fakihah said... BALAS

@Nurrain Elfrisha : hee tenkiuu dikk. :))

Aya^Yaya said... BALAS

comey nyo haa..
ore pon slow2 dos loni nk pakai tudom..
tp slow2 la,xleh pakso2..

Haa Fakihah said... BALAS

@Aya^Yaya : yolo dos ya. ore ni pon nk bulih ko paka tudum Tuhan wi hidayah dlu. kalu x gak xtau bilo la. mugo palo gilo jgk neh. hehe. babill ore kato gp x caro.

Ujang9897 said... BALAS

nk pakai gak la..hehe

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : pakailaa. buwek! :P

natashacherahim said... BALAS

OMG OMG OMG~!!!!COMEYYYYY LA YUMM...hehehehe kan ore oyak doh..comey..dop napok pn besar muka awk...lbih kure awning jgk oke...
hihihi..sukonyooo..nnti kta ke next step plop utk berjangonksss...okeh~!

heheh..suko nih.dop abis lg xcited

Haa Fakihah said... BALAS

hehe tenkiuuu sayammmmm. sb tu la sy nak awk on9 las nite. sy post entri ni. hehe tak sbr2. excited nehhh. bilo plk nk lepak nehhhhh. next steppp!

Aku Ibu Muda said... BALAS

haa..dah pandai pakai shawl tu meh la join contest ni..hihii..untung2 leh dapat shawl free lagi :)

Contest: Saya Nak Shawl Ini & Entry Terkini: Berbagi Suami (Read: Berkongsi Suami)

Haa Fakihah said... BALAS

@Aku Ibu Muda : ahaha ok2 kak. Insyaallah ha join k. :D

Haa Fakihah said... BALAS

@Aku Ibu Muda : ahaha ok2 kak. Insyaallah ha join k. :D

natashacherahim said... BALAS

nnti kta tubik lg..kta ke next step okehh!!! hikhikhik

**sHiKinn** said... BALAS

eh kn comel pakai shawl tuh..mesti lg berkeyakinan kan?sy pun suka tgk sha pakai shawl..comei..pandai belit2

Haa Fakihah said... BALAS

@**sHiKinn** : aah kak lbih yakin sb rasa kemas sgt. :) sha mmg comei. dio berani pakai gp jah. :)

Redbloodsnow said... BALAS

comel ar haa bershawl. zie gak yg kelonjongannnn. jelessssssssssssssss hehe

Haa Fakihah said... BALAS

@Redbloodsnow : ziee try la pakaiii. mst comel larhhh. hehe.

nik rosmawati said... BALAS

cantik la awak pakai shawl tu :)

Haa Fakihah said... BALAS

@nik rosmawati : thnxss hee.

Nak saya terjah?