My second baby week progress.

pregnancy due date

Tuesday, January 18, 2011

Tengok! dah ada respon la. hehee.

Ingat tak entri aku yang lepas "Aku dah pakai shawl"..? Hahah tak sangka pulak aku kawan aku Natasha yang ajar dan bagi aku shawl n inner untuk aku pakai lam entri tu di hujani banyak pertanyaan dan request melalui inbox FB dia. Dia blur n menggelabah kejap.

Ada yang suh aja & wat tutorial pakai shawl, ada yang tanya inner muncung yang aku pakai tu dia beli kat mane. Hee how sweet la korang. Tak sangka pulak camtu sekali feedback korang.

Okeh Natasha Che Rahim aka pemilik blog memorieslover dah bagi respon kat korang. Dia belum penah wat tutorial pakai shawl ke ape b4 dis. Sebab dia igtkan pemakaian shawl ni dah meluas. (memang meluas tapi kawan baek sendiri ni pon baru terjebak..keskes). Nak tau lebih lanjut terjah belog dia k. 

Opss maybe ramai dikalangan bloggers perempuan dah ramai pandai kan pakai shawl. Tutorial n tips dari sha tu dia buat untuk korang korang yang bertanya dan yang masih belum tau lebih lanjut about wearing shawl. Tutorial tu di serikan lagi dengan model pemilik blogger kisahlynaa. :)

Bak kata sha :

"sy bukan mau tunjuk hebat..sy cuma mahu kongsi apa yg saya ada." 

opss layan gambar tuan tanah! :D
ni shawl & inner yang sha bg jugak! 

Klik here untuk terus ke entri tuto Natasha. Sweet & simple. :)

12 komentar:

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

owh bru mengerti ape tu inner dan shawl !!

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad owhh hehehe. bagus2.

Enna Banana said... BALAS

thats good kak! u be more pretty with it XOXO >.<

Enna Banana said... BALAS

thats good kak! u be more pretty with it XOXO >.<

Enna Banana said... BALAS

thats good kak! u be more pretty with it XOXO >.<

Haa Fakihah said... BALAS

@Enna Banana : Thnxs dik! :D

aanie said... BALAS

haa, comey je tu pakai shawl...suweeettt...hehe..

Haa Fakihah said... BALAS

@aanie : thnxs mama ADAM. :)

Ujang9897 said... BALAS

nk pakai shawl gak

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : kau memang! semua pon nk pakai. haha. nti aku pos kt kau shawl 1!

Ujang9897 said... BALAS

sila la pos...aku terima jer..hehe..

nie alamat..

36,jln surada 13,tmn desa surada,43000,kajang,sel..

hahahah

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : HAHAHA tarik balikkk srupppp!!!! siot je! HAHA.

Nak saya terjah?