My second baby week progress.

pregnancy due date

Tuesday, January 11, 2011

Contest Kami Seiras

Contest ni anjuran si cute mute dari The Chronicles of Yaya. Nice contest.


Okeh ni syarat-syarat dia. :)


Saya padankan gambar saya dengan kawan baek saya, persamaan yang paling ketara bagi saya adalah SENYUMAN kitorang. :)

Saya suka belog The Chronicles of Yaya ni sebab belog dia memang banyak info & stori. Dan salah satu sebab saya suka sebab contest ni lah. Yaya always ada idea-idea yang menarik yang menjadi tarikan untuk kita terjah belog dia. Entri dia yang laen pon serasi la dengan peredaran masa zaman sekarang. Tak terlalu berat, just santai. Simple but nice pinkylicious. Gudluck Yaya. :)

6 komentar:

AIMI SYAZWANI said... BALAS

E eh! Baru perasan laa. Sama! ahahaahaa!! Serius x penah perasan pun! Pipi tu kot! hheeeee ~ Whatever, all the best! ♥

Haa Fakihah said... BALAS

@AIMI SYAZWANI : aah pipi kan. bile combine kn pic ni br pasan tau. susah jgk nk carik gmbr yg sme angel ni. hehe.

.cik yaya. said... BALAS

hehe..thanks dear join contest ni..good luck!! ada iras2 tuhh

Haa Fakihah said... BALAS

@.cik yaya. : okeh tuan punye kontest. hehe.

butterflyana said... BALAS

Good Luck!
:)

Haa Fakihah said... BALAS

thnxs yana. :D

Nak saya terjah?