My second baby week progress.

pregnancy due date

Friday, January 14, 2011

My niece yang sebaya

Entri kali ni aku nak review pasal anak sedare aku. Anak sedare ni sebaya ngan aku. Hee. Lahir tahun yang sama 1988. Actually dia anak kepada abang sulung husband aku. Paham tak? Paham ke pening? Hehe.


gambar paw. sori mekwa. muah!
Nama dia Adhwa Anis tapi aku just panggil dia kakwa & dia panggil mak sedare dia ni KAKHA okeh! Sebab sebaya kan. Dia ni bakal dentist. Skang still study kat Faculty of Dentistry, Mansoura University, Mesir.  :DD

Okeh kakwa ada join contest. Contest What's Hot is Gettin' Hotter! by CSTLynda Rahim Kuala Lumpur. Dalam contest tu dia kena buat 1 entri yang menceritakan tentang konsep perkahwinan impian dia. How sweet! Kalo aku tak kawen lagi aku pon nak join contest tu. Hee gatai! 

Okeh kalo korang nak tengok entri my sweet kakwa ni klik kat link yang aku bagi kat bawah ni. 


Aku jugak nak mintak jasa baek korang korang dan korang semua untuk press LIKE button at the end of that entri. Kalo korang suka k. Tak salah kalo saling menyokong antara satu sama laen kan. Please vote for her. Thanks korang. Love ya! 

p/s : jangan lupa LIKE entri my sweet kakwa k. :)

8 komentar:

Ujang9897 said... BALAS

kim salam ek..hahaha...

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : haha ape kate bg salam sndri! gentle skett!

akhyaranis said... BALAS

k.ha!haha..br tgk entry ni!tq tawwwww..syg k.ha.syg sume2 yg like:)

Haa Fakihah said... BALAS

@akhyaranis : hehe ok2. sygg k.wa jugak. heee. :DD

Liquid said... BALAS

same umo ngan incek liquid neh. kalo doktor gigi cmni hari2 nk dtg klinik ehehehe

Haa Fakihah said... BALAS

@Liquid : hahah! bole tahann jugak pacik liquid nehh. hahaha.

mr_mrs mikko said... BALAS

aku ni ada gak uncle muda dr aku..
hihih..

and gak aunty sebaya..
tp xda pggil pangkat segala lah..
i just kol their name.
jahat kan aku..
hihi

Haa Fakihah said... BALAS

@mr_mrs mikko : haha boleh thn gak ko neh.

Nak saya terjah?