My second baby week progress.

pregnancy due date

Wednesday, January 12, 2011

Bila papa yapie melukis...

Hai korang! Actually papa lukis ni 2-3 ari lepas dah. Masa tu yapie dok sebok 'melukis'. Pastuh bila papa datang tanya, "yapiee lukis ape tuuuu.." yapie pon ape lagi mengheret papa nye ke kancah lukisan dia. Suh papa lukis untuk dia. 

Ok nah! 

^
^
^
^
^
^
Taraa!!

edit bagi sharp sebab lukis pakai pensil tak jelas.


Okeh comel tak?? Meh aku ulas mengikut nombor. 

No 1

papa : yapie ni papa lukis ape ni?
yapie : ikannnn..
papa : yeayy betull pandai yapieee.

No 2 

papa belum siap lukis dia dah jawab...
yapie : "ayammmm kuk kuk kukkkk.."
papa  : pandai sangat anak papaaaa....

No 3 

papa : ni ape?
yapie : keta papa.
papa : ok gud.

No 4

Aa yg ni pon papa belum sempat siap lukis dia dah jawab..
yapie : BADAK AIR !!


Aku, papa & nenek yapie bantai gelak! Macamana lembu papa lukis boleh jadik badak air ni yapieeeeeee..... Wakakaa yapie pon gelak!! Papa nye dah blushinggg.

Tanya la banyak kali pon dia tetap nak cakap badak air. Padahal susah payah papa dia lukis lembu. Tak nampak macam lembu ke?? Sebenarnya memang tak pon! Ade ke lembu ade ssesungut. :P 

p/s : jarang2 join anak melukis, puji jela kan. Heh! :DD

15 komentar:

anyss said... BALAS

Salam,
Bagus betul papa Yapieeee ya...asah bakat melukis walaupun lembu dah jadi badak ;)

Jom la join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

Haa Fakihah said... BALAS

@anyss : tu badak tak cukup makan. hehe.

Awang Hafiz said... BALAS

kes kes kes.. ingatkan tenuk td. :P

Haa Fakihah said... BALAS

@Awang Hafiz : haha tula kan. kalo tenuk ke cipan lbih kurang gk rupe dia.

juelee said... BALAS

hahaha nampak cam suria baja itam pun iye...

Haa Fakihah said... BALAS

@juelee : haha yg pakai topeng tu ea kak? sy igt2 lupe.

Ujang9897 said... BALAS

hahaha..best2...bestnya ada anak...hihi..

sy suke budak2

Haa Fakihah said... BALAS

@Ujang9897 : kene pandai melukis la ye! bdk2 suke kalo kite lukis2 ni. hee.

Aswadi Jawal said... BALAS

salam perkenalan...
i follow u, u follow me :)

Aya^Yaya said... BALAS

yunk : apih wat lawok..ahaha..
rindu ko yapieyy..

yunk sy tag awk..GA awekz incik ujang..ehehe

Haa Fakihah said... BALAS

@Aswadi Jawal : salam perkenalan. ok nti sy terjah. :)

Haa Fakihah said... BALAS

@Aya^Yaya : haha sumbak dio.

okeh2 yunkk nti sy join! thnxsss.

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

lembu ade sesungut tue..lucu2...;p

*senyum bce *

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad : tula pasal. hee.

Redbloodsnow said... BALAS

WAHHH...BGS AH YAPIE NIH
LOMMMM SIAP LG PAPA DIA LUKIS
DH TAW ITU APE EK..HEHE

Nak saya terjah?