My second baby week progress.

pregnancy due date

Monday, January 17, 2011

Contest blog paling cantik, comel dan kemas!




Syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
Pada sesape yang nak join meh SINI. Okeh Haa nak tag 5 orang :

6 komentar:

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

bloger kaum adam bole join ke?

Woofer Storm said... BALAS

ssh ni join ni kak,blog sy pondok buruk je..heeee

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad : bole je. tapi kalo mng hadiah kene bg la mne2 gal. :D

Haa Fakihah said... BALAS

@Woofer Storm : alorr kn ade 3 kategori tu. hehe.

Uchi kay-f @hmad said... BALAS

@Haa Fakihah
:eh bole plak mcm tu iyer...hi3 ;p

Haa Fakihah said... BALAS

@Uchi kay-f @hmad : yelah! hehe bg kt awek lor.

Nak saya terjah?