My second baby week progress.

pregnancy due date

Monday, November 29, 2010

Apa nak jadi?

Ternampak 1 wallpost dari Abby Abadi Lurvly Fanpage. For those yang dah baca paper Metro hari ni dia tau r pasal suami tukul tukul kan bini sebab dedahkan kat ketua kampung pasal perbuatan maksiat dia. Aku tertanya tanya la kan, "waras ke jantan ni?" Bini yang kau pelok cium romen dulu boleh kau ketok ketok wat bini macam paku je kan? Ke kau ingat bini kau tu tempurung kelapa?? Dah tak tau ape nak ketok agaknya. 

Aishh aku emo betul la kalo ade stori pasal laki seksa bini ni. Dah la curang, wat maksiat sesuka hati. Bini yang bodoh sangat sayang kat kau tu sabar je. Pendam je perasaan kan. Aku pon malas nak panjangkan bebelan aku ni, kang ada jugak terkeluar ayat maki makian, sumpah sumpahan dan natang setang semua ada kang!
 
report polis je senang!

Ni sape la yang tulis?

Marah benar suami curang..?? 

Garuk kepala jap. Sebenarnya penulis ni yang silap atau aku yang lembab sembab & tak paham. Ape maksud dia. 

"Suami yang curang tu marah benar" 

atau 

"bini tu marah benar laki dia curang" 


p/s : curang kasik parang! (tukul tukul tak maen! tumpul!)

(gambar ihsan dari Abby Abadi Lurvly Fanpage

6 komentar:

efa fairuz said... BALAS

penulis tu yg bodo kot salah taip tajuk..

Haa Fakihah said... BALAS

tu ahh! ngamuk abby abadi lam page dia. hahaha.

Liquid said... BALAS

incek liquid pon pening nk paham heh

Haa Fakihah said... BALAS

kannnn! tah pape penulis tuu.

Liyana Lunia. said... BALAS

kene ambil kelas balik ni HAHAHA

Haa Fakihah said... BALAS

aa tulahhhh. mne2 bini pon akan sakit ati ngn tulisan dia tu.,

Nak saya terjah?